Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Laserspill

Vi kan tilby en av Norges største og kuleste laserlabyrinter. Denne inneholder baser og spennende lys- og lydeffekter. I tillegg er det flere høydenivåer, og opplevelsen av spillet i en stor, mørk labyrint, med flere meter høye vegger, er uforglemmelig. Musikken bidrar til økt spenning og gjør det vanskelig å høre hvor de andre spillerne er. Den største banditten er ROBOTEN, som befinner seg midt i labyrinten. Det finnes dessuten flere speil og mange av veggene er pyntet med graffitti. Spillet kan spilles av inntil 30 personer samtidig. Man kan velge mellom "alle mot alle" eller "lagspill". Lagspillet kan spilles av to eller tre lag med maks 10 spillere på hvert lag.Alle tildeles en vest som er tilknyttet en pistol, og "skuddene" er ikke annet enn ufarlige, røde laserstråler. Du kan skyte så mange tusen skudd du ønsker, uten å måtte lade pistolen underveis. Alle spillerne får en solid instruksjon om hvordan spillet fungerer, hvordan poengene tildeles, og hvor lenge basene, roboten og motspillerne er "døde".

Når spillet er slutt, vil alle spillerne få hver sin resultatliste. Her kan du lese helt nøyaktig om all din aktivitet i spillet, hvor mange poeng, hvor mange skudd, hvilken plassering, hvor mange ganger du traff xx og hvor mange ganger xx traff deg, o.s.v.

Velkommen til en laserlabyrint på over 400 m2 !

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn